Skip to content

VACATURES BIJ DE GHOR 

WERKEN BIJ
Wil jij als echte netwerker aan de slag in een dynamische organisatie die zich 24/7 bezig houdt met het voorbereiden, voorkomen en bestrijden van rampen en crisis? Met regelmaat zoeken wij collega’s die mee willen bouwen aan het werk van ons team. Momenteel hebben we geen openstaande vacatures. Denk je dat je toch in ons team past? Graag ontvangen we jouw open sollicitatie via info@ghorbrabantmwn.nl 

DIT ZIJN WIJ
Als Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) zijn wij een team van de GGD. Wij voeren taken uit voor de Veiligheidsregio’s in Midden-West-Brabant en Brabant-Noord. Wij werken hiervoor samen met onder meer partners in de gezondheidszorg, het veiligheidsdomein en het openbaar bestuur. Wij adviseren, delen onze expertise en ervaring en verbinden.

ZO DOEN WE HET
De GGD is geen organisatie met strikte regels en ingewikkelde structuren. Maar we hebben wel afspraken over hoe we werken en met elkaar invulling geven aan onze rol. Er zijn bij ons geen managers, geen vast functiehuis en we verdelen met elkaar het werk. Dat betekent dat je bij ons jezelf kunt zijn en doorgaans veel vrijheid hebt in de manier waarop je je werk doet. Tegelijkertijd hoort daar ook veel verantwoordelijkheid bij en commitment met onze organisatie en onze doelstellingen. Kortom, een bijzondere werkomgeving waarin je je eigen krachten en talenten kunt ontdekken en benutten.

KIJK VOOR VACATURES BIJ ONZE PARTNERS OP: